Agenda

26/27 augustus

M25:Ganeshaa Festival

 

18 september 2017

Zinzoekers: workshopserie

Gelukt of gelukkig

 

21 september 2017

Zinzoekers: Leeszin

 

2 oktober 2017

Zinzoekers: workshopserie 

Gelukt of gelukkig

 

16 oktober 2017

Zinzoekers: workshopserie

Gelukt of gelukkig

Zinzoekers: Zoeken naar zin in Den haag


Wat geeft mijn leven zin? Vraag jij je dat wel eens af? Of ben je zo druk met allerlei andere dingen dat er voor dat soort vragen geen tijd over blijft.
 
Met 'Zinzoekers' máken we er tijd voor en gaan we met twintigers en dertigers op zoek naar dat wat betekenis geeft. Benieuwd hoe we dat doen? Lees verder en doe mee!

Over Zinzoekers
'Zinzoekers' zoekt naar zin en betekenis in filosofie, geloof, kunst, muziek, of door iets te betekenen voor een ander. En nodigt jou uit om mee te zoeken. Want samen zoeken gaat veel beter!
 
Activiteiten
We organiseren ontmoetingen en events van klein tot groot. En sluiten aan bij initiatieven en projecten op het gebied van zingeving in Den Haag en daarbuiten die ons inspireren. Hieronder vind je de aankomende activiteiten op een rij. 
 
Doe mee!
Alle activiteiten komen tot stand door ideeën en inzet van twintigers en dertigers uit Den Haag en omgeving. Heb jij ook een idee? Wil je helpen een event te organiseren? Laat van je horen! 
Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en als eerste weten welke activiteiten eraan komen? Meld je aan voor de update van 'Zinzoekers'

Contact
Voor alle contact rondom 'Zinzoekers', mail of bel Dorinde 
IJdo: dijdo@stekdenhaag.nl | 070 3181650 | 06 2345 8 123

Wil je meer lezen over de achtergrond en visie van 'Zinzoekers'? Lees het interview met Dorinde IJdo door Willem van der Meiden. 
 

Aankomende events en ontmoetingen 'Zinzoekers'

Wee sing | MA 26 JUN | Kapel van Stek, Parkstraat 32
Hou je van zingen? Wil je samen met anderen liederen uit Taizé en Iona ontdekken? Oefenen in het zingen van de tweede stem? Kom naar de ‘Wee sing'!

 

 

Zomergoed | ZO 2 JUL | Westbroekpark Den Haag
Sinds een aantal jaar sluiten we het seizoen van Zinzoekers af met Zomergoed, een moment van reflectie: wat heeft het jaar je gebracht en waar wil je naartoe? We vieren de zomer in het park, met een goed verhaal, drie korte workshops, eten en een potje kubb. Doe mee en begin de zomer goed!

 

'Gelukt of Gelukkig': oefenen in Levenskunst | 18 SEPT, 2 OKT, 16 OKT 

Waar sta jij? En ga je rechts of links? Tegenwoordig kunnen we voor een groot deel zelf kiezen hoe we leven. Maar hoe doe je dat? Hoe geef je richting aan je leven? En wat is goed leven? In de workshopserie ‘Gelukt of gelukkig’ staan we drie avonden stil bij deze vragen en maken we ruimte om samen te oefenen. Oefenen in levenskunst. Doe je mee!?

 

Leeszin | DO 21 SEPT | café de Klap Den Haag
Lezen heeft zin en geeft zin. In het najaar van 2016 startte een aantal enthousiaste lezers ‘Leeszin’: de nieuwe leesclub voor zinzoekers. "Samen praten over de belichte ideeën, vond ik een verrijking van het boek" en "Mooi om te ervaren hoe we elkaar aanvulden, inspirerend!". Zo zijn de eerste reacties van de deelnemers. Lees je mee?!

 
Food & Film | n.t.b. | Parkstraat 32 Den Haag
Heb jij zin in een gezellige vrijdagavond met een beetje diepgang? Lekker eten, een film die aan het denken zet en een drankje na afloop? Welkom bij Food & Film!

 

 

 

 

Ga mee zinzoeken in Den Haag! | overal en altijd
Naast de activiteiten op de agenda bezoeken we met elkaar 'zinnige' activiteiten en events in Den Haag. Denk aan het Brainwash festival of de Nacht van de Filosofie. Sinds kort is er ook een Whatsappgroep met hetzelfde doel. Ook iets voor jou? Word lid van onze facebookgroep of stuur een berichtje naar Dorinde (dijdo@stekdenhaag.nl | 06 2345 8 123), dan voegen we je toe!
 

En er is meer! Bekijk het overzicht van de activiteiten van 'Zinzoekers' die geweest zijn. Óf welke in de planning staan, maar waar nog geen datum voor bekend is.